Κοντά σου σε κάθε βήμα
Από την αρχή έως την κορυφή

Η υποστήριξη

Μας έχεις πάντα στο πλευρό σου

Θέλουμε η εμπειρία De-Tox να μεταφέρεται σε κάθε κατάστημά μας και γι’ αυτό είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Τα άτομα που πρόκειται να εργαστούν και να στελεχώσουν κάθε νέο franchise κατάστημα De-Tox εκπαιδεύονται από έμπειρο προσωπικό και baristas, σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο. Η εκπαίδευση ξεκινάει στις εγκαταστάσεις της De-Tox ΑΕ και ολοκληρώνεται σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς σ’ ένα από τα καταστήματα De-Tox στη Λάρισα.

Ο εκάστοτε franchisee είτε ο υπεύθυνος που έχει οριστεί από την επιχείρηση λαμβάνει επίσης πλήρη εκπαίδευση για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης και σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει.

support

Επιπλέον κάθε λειτουργική ανάγκη καλύπτεται αναλυτικά από τα εγχειρίδια λειτουργίας, τα οποία λαμβάνει στα χέρια του ο franchisee με την υπογραφή της σύμβασης και περιλαμβάνουν εγχειρίδια για τα προϊόντα, για τη λειτουργία του καταστήματος και για το προσωπικό.

Με την έναρξη της λειτουργίας του franchise, αποστέλλουμε από την εταιρία De-Tox ΑΕ έναν άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο barista ως αντιπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος θα υποστηρίξει τη λειτουργία του καταστήματος για το αρχικό χρονικό διάστημα μέχρι να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

support

Υποστήριξη θα συνεχίσει να υπάρχει και μετέπειτα από εκπαιδευμένα άτομα της εταιρίας ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος κατά τα πρότυπα λειτουργίας που έχουν θεσπιστεί.

Η εύρυθμη λειτουργία και η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων εξασφαλίζεται και από ειδικούς της συνεργαζόμενης εταιρίας καφέ.