Η ιδέα που γίνεται φιλοσοφία
Συνεργασία win-win!

Το concept

Μάθε τη φιλοσοφία μας

Επιλέξτε να ξεκινήσετε ένα De-Tox Café, γιατί ο δικός μας τρόπος προσέγγισης βασίζεται στην ιδεολογία win-win. Θέλουμε ο franchisee να έχει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσει μια βιώσιμη επιχείρηση με μοναδικό ύφος, ιδιαίτερο χαρακτήρα και προοπτικές εξέλιξης.

Δε βλέπουμε τον υποψήφιο franchisee σαν απλό επενδυτή αλλά σαν συνεργάτη.

concept

Όλα τα De-Tox cafe έχουν το ίδιο concept, είναι γωνιακά, φτιαγμένα με τα ίδια υλικά και μεταφέρουν την ίδια κουλτούρα. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν το προϊόν που μας καθιέρωσε, τον καφέ De-Tox…

Με την πολύχρονη εμπειρία στον καφέ και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα που θα έχετε στην επιχείρησή σας θα είναι άριστο.

Στόχος μας είναι κάθε νέα επιχείρηση να κερδίσει μερίδιο αγοράς σε οποιαδήποτε πόλη, γι’ αυτό στηρίζουμε το ίδιο σύστημα ανάπτυξης, ώστε να καθιερωθεί η επιχείρησή σας και να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα των προϊόντων της, όπως και στη Λάρισα, την πιο ανταγωνιστική πόλη στον καφέ.

Η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία που θα μοιραστείτε μαζί μας εξελίσσεται από το 1998 με συνεχείς δοκιμές και πάντα προσαρμοζόμενη στις τάσεις της εποχής.

Εμμονή μας είναι η τελειότητα. Δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε συνεργασία με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.