Διαγωνισμός Φωτογραφίας myDe-Tox

Αυτή τη φωτογραφία αναδείξατε ως την αγαπημένη σας στο φωτογραφικό μας διαγωνισμό myDe-Tox!

Νικήτρια του διαγωνισμού που κέρδισε το iPhone 6
είναι η 

Eua Zafeiraki

Η απονομή του iPhone 6 στη νικήτρια στο De-Tox cafe της οδού Γεωργιάδου!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετείχατε!


Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

1. Η εταιρία "ΝΤΕΤΟΞ Α.Ε.", εφεξής Διοργανώτρια Εταιρία, διοργανώνει διαγωνισμό για την κλήρωση 1 έξυπνου τηλεφώνου iPhone 6. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά, από τη σελίδα: www.facebook.com/DetoxCafeLarissa, από την 27η Απριλίου 2015 μέχρι τις 30 Ιουλίου 2015. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια Εταιρία.

2. Κάθε διαγωνιζόμενος/η για να πάρει μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ανεβάσει μία φωτογραφία που να εικονίζει ένα ποτήρι (take-away) De-Tox και να συμπληρώσει τα προσωπικά του/της στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό κινητού τηλεφώνου ) μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.

3. Η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου είναι έγκυρη μετά την κατοχύρωση της φωτογραφίας και την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται στην ηλεκτρονική φόρμα.

Η διοργανώτρια εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει τη συμμετοχή ενός/μίας διαγωνιζόμενου/νης εάν η φωτογραφία που αποστείλει:
- δεν εικονίζει ένα ποτήρι (take-away) De-Tox
- είναι προϊόν μοντάζ και δεν απεικονίζει το ποτήρι (take-away) De-Tox στη φυσική μορφή του. Εξαιρούνται αλλαγές φωτισμού και χρωματισμών.
- προωθεί ιδέες και καταναλωτικά προϊόντα και σχετίζεται με παραπλανητική διαφήμιση
- παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας και δικαιώματα ιδιοκτησίας ή δικαιώματα προσωπικότητας τρίτων.
- σχετίζεται, παρουσιάζει ή παραπέμπει σε πορνογραφικό υλικό οποιουδήποτε είδους και ρατσιστικό περιεχόμενο.

4. Με την αποστολή της φωτογραφίας σας, συμφωνείτε ότι παραχωρείτε στη Διοργανώτρια Εταιρία, όλα τα πνευματικά δικαιώματα που έχετε μέχρι τότε στη φωτογραφία και συμφωνείτε ότι η Διοργανώτρια Εταιρία μπορεί να χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τη φωτογραφία, χωρίς να χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας και χωρίς να υποχρεούται να ικανοποιήσει οποιαδήποτε αξίωσή σας.

5. Νικητής/τρια θα αναδειχθεί αυτός/ή που θα συμπληρώσει τις περισσότερες συμμετοχές στον διαγωνισμό. Οι συμμετοχές αθροίζονται ως εξής:
- κάθε φωτογραφία που αποστέλλεται και εγκρίνεται ισοδυναμεί με 1 συμμετοχή
- κάθε ψήφος που συγκεντρώνει η εκάστοτε φωτογραφία αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή
- με τον διαμοιρασμό του συνδέσμου του διαγωνισμού και εφόσον πάρει μέρος νέος συμμετέχων αποκτάτε 5 συμμετοχές.
Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός επτά ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και η Διοργανώτρια Εταιρία απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε προϊόν.

6. Η Διοργανώτρια Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στη σελίδα www.facebook.com/DetoxCafeLarissa, να μεταβάλλει τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

7. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail της Διοργανώτριας Εταιρίας. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Comments are closed.