Γιατί franchise με De-Tox

Η επιχειρηματική μας πρόταση

Επιλέξτε να ξεκινήσετε ένα De-Tox Café, γιατί ο δικός μας τρόπος προσέγγισης βασίζεται στην ιδεολογία win-win. Θέλουμε ο franchisee να έχει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσει μια βιώσιμη επιχείρηση με μοναδικό ύφος, ιδιαίτερο χαρακτήρα και προοπτικές εξέλιξης.

Δε βλέπουμε τον υποψήφιο franchisee σαν απλό επενδυτή αλλά σαν συνεργάτη.

Το concept

Όλα τα De-Tox cafe έχουν το ίδιο concept, είναι γωνιακά, φτιαγμένα με τα ίδια υλικά και μεταφέρουν την ίδια κουλτούρα. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν το προϊόν που μας καθιέρωσε, τον καφέ De-Tox…

Με την πολύχρονη εμπειρία στον καφέ και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα που θα έχετε στην επιχείρησή σας θα είναι άριστο.

Στόχος μας είναι κάθε νέα επιχείρηση να κερδίσει μερίδιο αγοράς σε οποιαδήποτε πόλη, γι’ αυτό στηρίζουμε το ίδιο σύστημα ανάπτυξης, ώστε να καθιερωθεί η επιχείρησή σας και να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα των προϊόντων της, όπως και στη Λάρισα, την πιο ανταγωνιστική πόλη στον καφέ.

Η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία που θα μοιραστείτε μαζί μας εξελίσσεται από το 1998 με συνεχείς δοκιμές και πάντα προσαρμοζόμενη στις τάσεις της εποχής.

Εμμονή μας είναι η τελειότητα. Δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε συνεργασία με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η υποστήριξη δικτύου μας

Θέλουμε η εμπειρία De-Tox να μεταφέρεται σε κάθε κατάστημά μας και γι’ αυτό είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Τα άτομα που πρόκειται να εργαστούν και να στελεχώσουν κάθε νέο franchise κατάστημα De-Tox εκπαιδεύονται από έμπειρο προσωπικό και baristas, σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο. Η εκπαίδευση ξεκινάει στις εγκαταστάσεις της De-Tox ΑΕ και ολοκληρώνεται σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς σ’ ένα από τα καταστήματα De-Tox στη Λάρισα.

Ο εκάστοτε franchisee είτε ο υπεύθυνος που έχει οριστεί από την επιχείρηση λαμβάνει επίσης πλήρη εκπαίδευση για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης και σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει.

Επιπλέον κάθε λειτουργική ανάγκη καλύπτεται αναλυτικά από τα εγχειρίδια λειτουργίας, τα οποία λαμβάνει στα χέρια του ο franchisee με την υπογραφή της σύμβασης και περιλαμβάνουν εγχειρίδια για τα προϊόντα, για τη λειτουργία του καταστήματος και για το προσωπικό.

Με την έναρξη της λειτουργίας του franchise, αποστέλλουμε από την εταιρία De-Tox ΑΕ έναν άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο barista ως αντιπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος θα υποστηρίξει τη λειτουργία του καταστήματος για το αρχικό χρονικό διάστημα μέχρι να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υποστήριξη θα συνεχίσει να υπάρχει και μετέπειτα από εκπαιδευμένα άτομα της εταιρίας ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος κατά τα πρότυπα λειτουργίας που έχουν θεσπιστεί.

Η εύρυθμη λειτουργία και η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων εξασφαλίζεται και από ειδικούς της συνεργαζόμενης εταιρίας καφέ.

 

Εαν ενδιαφέρεστε για Franchise συμπληρώστε την φόρμα εδώ.